דלג על בר עליון
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מרכז שירות וייעוץ לאזרח - ש.י.ל

מרכז שירות וייעוץ לאזרח - ש.י.ל (הגדל)

ש.י.ל. – שרות יעוץ לאזרח – אלפי מנשה

אנו שמחים להודיעכם על פתיחתו של מרכז שירות יעוץ לאזרח (ש.י.ל.) באלפי מנשה אשר יפעל לרווחת תושבי אלפי מנשה מידי יום שלישי החל מתאריך 25.2.14 בין השעות 19:30 – 16:00, בבנין המועצה (ליד הגזברות).

בשלב ראשון, יעניק המרכז יעוץ טרום משפטי וחשבונאי ראשוני, ובהמשך תורחב פעילות המרכז לתחומים נוספים, כגון: גישור בסכסוכים, תעסוקה, ניהול כלכלת בית, רווחה,צרכנות ועוד.

יש לכם בעיה, שאלה, התלבטות?

נשמח לעמוד לשרותכם, ללא תשלום ותוך שמירה על סודיות.

עורכי דין, סטודנטים למשפטים, רואי חשבון, יועצי מס, חשבי שכר, מנהלי חשבונות, בעלי מקצועות חופשיים, מורים, גימלאי המוסד לביטוח לאומי, מגשרים, בנקאים ואחרים, המעוניינים להתנדב ולסייע לזולת במתן ייעוץ והכוונה במרכז מוזמנים ליצור קשר עם מנהלת המרכז (בהתנדבות), עו"ד שולה רוזנברג בנייד מס'  052-8263490 או עם מזכירות המועצה.

פרטים נוספים באתר המועצה:  alfe-menashe.muni.il.

בברכה

שלמה קטן