אלפי מנשה הדף הרשמי

פורסם על ידי ‏‎Guttel Odelia‎‏ · ‏19 ביוני‏ ב-‏16:53‏ ·

השבוע על קצה המזלג:

* פתחנו את השבוע בהתמודדות עם שריפה בוואדי מערבית ליובלים. במבצע הכיבוי השתתפו כ- 10 כבאיות ולוחמי אש מהאיזור, 3 מטוסי כיבוי וכוחות רבים של משטרה, מתנדבים ומחלקת הביטחון שלנו. תודה שוב לכולם!

בעקבות האירועים הנחה ראש המועצה את מחלקת הבטחון לשפר ולהדק עוד יותר את המוכנות שלנו כישוב להתמודד על אירועים כאלו אם יקרו שוב.

* ראש המועצה ומנהלת המתנ"ס וצוותה קיימו פגישה עם אבי בנבנישתי סגן ראש מינהל הספורט ואוהד בלוך מפקח מינהל הספורט לקידום נושאי ומתקני הספורט בישוב. בין הנושאים המרכזים שעלו היו- מיזוג אולם הספורט, קירוי מגרש הספורט בנופי החורש, שיפוץ המיניפיץ, קיום הרצאות ופעילויות ספורט נוספות ועוד.

* התקיים סיור שטח עם נציגי קק"ל ברחבי הישוב במטרה לאתר ולסמן מקומות פוטנציאלים לשתילה ונטיעה של עצים ושיחים.

הוחלט כי הפעימה הראשונה של העצים והנטיעות יתמקדו בשכונת גבעת טל.

* התקיימה פגישת זום של פורום החינוך ובו הציגה מנהלת מחלקת החינוך את התמודדות המערכת עם "תקופת הקורונה" ויחד עם מנהלות בתי הספר סקרו את המגמות, הקשיים והמהלכים שנעשו בכדי לייצר למידה משמעותית בתקופה מאתגרת זו. גם ההורים משתתפי הפורום התבקשו לשתף בתחושות, במסקנות ובקשיים במטרה להפיק לקחים ולהשתפר במידה ונדרש לכך בשנית.

* מחלקות המועצה ממשיכות בהערכות לקראת שיפוצי הקיץ בגנים ובמוסדות החינוך.

* חברת החשמל ממשיכה לעבוד במרץ על הכנת התשתית לקראת קליטת התחמ"ש. הערכת הזמן לעבודות הינה כחודשיים.

עקב תלונות שעלו על עומסים בכביש הגישה לגבעה בשעות הבוקר החל מיום ראשון יחלו העבודות רק בשעה תשע.

* לקראת פגישה עם נוחי מנדל, ראש היחידה להתיישבות במשרד הבטחון, נפגש ראש המועצה עם קב״ט מועצת יש״ע שלמה ועקנין. הפגישה התמקדה בכביש אשר יחבר את גבעת אל מרכז הישוב הותיק, חיזוק מרכיבי ביטחון בישוב ומשמעויות תוכנית הסיפוח על אלפי מנשה.

סוכם על צעדים עתידים והמשך שיתוף פעולה ועדכונים הדדים.

* התקיימה פגישה בנושא התנהגות ונדליסטית של בני הנוער בישוב ופעילות הקיץ המתוכננת תחת הנחיות קורונה. הוחלט כי בקרוב יתקיים שולחן עגול של כלל הגורמים כולל הורים וגורמי אכיפה בכדי למנוע התנהגויות מסוכנות בקרב בני הנוער.

בהנחיית ראש המועצה התחלנו להציב מצלמות ברחבי הישוב במקומות ציבוריים במטרה להרתיע מחד ולאתר מאידך פעילויות אסורות.

* הונדליזם יצא מהבידוד, מוזמנים להצטרף סיירת ההורים בישוב.

ביום שני הקרוב, ה- 22/6, תתקיים פגישת התנעה של סיירת "ציפורי לילה". אנו קוראים להורים המעוניינים לקחת חלק לכתוב לנו כאן או בהודעה פרטית או לפנות לגבע מנהל יחידת הנוער בטלפון: 054-2570365.

* נבחר היועץ שילווה את הרשות בהקמת גדר יעודית למניעת כניסה והרחקה של שפני סלע מהישוב. בחודשיים הקרובים יעבוד היועץ עם הגורמים המקצועיים על תכנון הגדר ובניית מכרז לבחירת קבלן ביצוע. נמשיך לעדכן.

* דירקטוריון החברה הכלכלית התכנס ובין שאר הנושאים עלו גם מספר פרוייקטים כלכלים בעיקר בתחום ההתייעלות האנרגטית שיבחנו באופן מעמיק במטרה לייצר מנועי פיתוח נוספים לישוב.

* ממשיכים לקדם את איזור התעשייה!
פורסם מכרז לקבלן ביצוע תשתיות באיזור התעשייה העתיד לקום בכניסה לישוב.

ביום שלישי, ה-23/6 יתקיים סיור קבלנים.

לכל הפרטים:

* לאחר תקופה משמעותית בניהול 'צופה שרון' מנהלת ביה"ס, דורית סימור, הודיעה על סיום תפקידה.
ניהול בית ספר זו זכות גדולה, לצידה אתגרים לא פשוטים ואחריות רבה. אנו מבקשים להודות לדורית על המנהיגות, המסירות וההשקעה הרבה ומאחלים הצלחה בהמשך הדרך.

מנהלת מח' החינוך שוקדת על איתור מועמד/ת מתאימים לתפקיד, אשר יצעידו בבטחה את ביה"ס, יחד עם הצוות החינוכי, לעבר אתגרי העתיד.

* ראש המועצה נפגש עם אסף לבנה ואביו על מנת לקדם את הזזת המסוקים לאיזור המצפה. הנושא יבחן ע"י הגורמים המקצועיים ויבוצע בשיתוף פעולה עם התושבים.

* התקיים מפגש עם תושבי גבעת טל בו הציג ראש המועצה את הנושאים שטופלו עד כה והתוכניות העתידיות לפיתוח השכונה בשנה וחצי הקרובות.
בין הנושאים שהוצגו היו הקמת גינת כלבים עד סוף השנה, קירוי גן השעשועים בגולן עליון ועוד.
המצגת תעלה לאתר המועצה ביום ראשון הקרוב.

* בואו לעבוד איתנו!

מועצת אלפי מנשה מגייסת מגוון תפקידים ומזמינה אתכם להצטרף לצוות ולסייע לנו לקדם את הישוב!

כמו כן פורסם מכרז זוטא לבחירת מנהל ומפקח לפרוייקט הקמת אולם הספורט והחטיבה הצעירה בגבעת טל.

* הרישם ל "אקדמיה של הקיץ" מתחיל!!

מחלקת החינוך מזמינה את הילדים והנוער להעשיר את הקיץ במגוון קורסים דיגיטליים ופרונטליים.
לפרטים והרשמה לקורסים הדיגיטליים:

לפרטים והרשמה לקורס האנגלית לתלמידי כיתות ג'-ח' יש לפנות לאלעד: 052-7203320.

ביום ראשון יוציא המתנס את הפרסום על הקייטנות של החופש הגדול- נעדכן.

* לידיעתכם- בקומת הכניסה בבנין המועצה הוצב שלט אלקטרוני בו תוכלו למצוא מידע חיוני לכם התושבים.

נסיים בברכות חמות:

* המון מזל טוב לרב שניאור ודיני היקרים על הולדת הנסיך החדש. נאחל להם בריאות ושיגדלו אותו בנחת.

* הצלחה גדולה לנועם ויינברג, שחקן הכדורסל תושב הישוב, ששיחק השנה בליגה ב' וחתם בקבוצת שוהם מהליגה הארצית.

שבת שלום!

תמונה יכולה לכלול: ‏‏פעילויות בחוץ‏‏

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏2‏ אנשים‏, ‏‏אנשים יושבים‏‏‏

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏‏‏אדם אחד או יותר‏, ‏אנשים עומדים‏‏, ‏‏שמיים‏, ‏‏הר‏, ‏פעילויות בחוץ‏‏‏‏ ו‏טבע‏‏‏