‏ד' ניסן תשפ"א

לתושבים שלום רב,

המלצות לקבלת תעודת הוקרה למתנדבים,

יקירי היישוב ומתנדבים בשנת קורונה ביום העצמאות תשפ"א

בכל שנה, ביום העצמאות, מעניק ראש המועצה תעודות הוקרה למתנדבי היישוב על הזמן, המשאבים, שאר הרוח וחום הלב המופנים למען רווחת התושבים, וכן ליקירי היישוב על תרומה משמעותית לפיתוח היישוב וביסוסו. בשנה זו המועצה תעניק תעודת הוקרה מיוחדת למתנדבים שסייעו לתושבים בשנת קורונה.

אנו פונים אליכם, תושבים יקרים, להמליץ על מי שראוי לקבל תעודת הוקרה על פעילות התנדבותית בשנת קורונה ולמתנדבים אשר התנדבו התנדבות קבועה של 5 שנים לפחות באלפי מנשה, או מי שראוי, לדעתכם, לקבל את תואר "יקיר/ת היישוב" שגילו 50 שנה ומעלה כהוקרה על מפעל חיים או על פעילות ציבורית מתמשכת וראויה לציון או על תרומה משמעותית רבת שנים לחיי היישוב והקהילה.

קטגוריה יחודית לשנת תשפ"א: "מתנדבים בולטים בשנת קורונה"

השנה עקב וירוס הקורונה אנו פותחים קטגוריה חדשה בה נבקש להמליץ על תושבים שבלטו לטובה בתרומה וסיוע למבודדים ומאומתים, במהלך השנה שחלפה, מאז פרוץ המגפה ותחילת הסגר הראשון במרץ 2020. אנו מבקשים מתושבים אשר היו עדים לפעילות משמעותית של תושב/ת להמליץ על אנשים שראויים לקבל הוקרה על תרומתם בתחום.

הינכם מתבקשים למלא את המלצותיכם בטפסים המקוונים עד לתאריך 3.4.2021

יש להגיש את ההמלצות על גבי טפסים הנמצאים באתר היישוב בכתובת:

באמצעות טופס מקוון:

טופס הגשת מועמדות ליקיר אלפי מנשה

פרטי המועמד/ת

האם המועמד/ת יודע/ת על הגשת המועמדות
האם המועמד/ת יודע/ת על הגשת המועמדות * שדה חובה

פרטי מגיש/ת ההצעה

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

תעודת הוקרה על התנדבות כללית

המלצה מטעם:
המלצה מטעם: * שדה חובה