שבוע טוב תושבים יקרים,

וירוס הקורונה חזר להעסיק אתכם ואותנו בעוצמה גבוהה. ההנחיות מתעדכנות לעיתים תכופות

וישנם סימני שאלה רבים, בטח ובטח לקראת החגים ופתיחת שנת הלימודים. בהנחיית ראש המועצה, אנחנו כרשות, פועלים בכל החזיתות על מנת להנגיש לכם, ככל האפשר, את כל "השירותים" ובינהם חיסונים, בדיקות מהירות ורגילות ובדיקות סרולוגיות.

בכדי לעשות לכם סדר להלן רשימה מסודרת המתחמים הייעודים שיפתחו בישוב, בשבוע הקרוב:

* חיסונים:

מחר, יום ראשון ה-22.8, יפתח מתחם חיסונים בבית הנוער בין השעות 16:00-20:00 (ו/או עד לסיום החיסונים) וינתנו בו:

חיסון ראשון ושני לגילאי 12 ומעלה.

חיסון שלישי בוסטר ינתן רק למי שחלפו 5 חודשים ממועד החיסון השני שלהם ובנוסף הם:

* בני 40 ומעלה.

או ללא הגבלת גיל:

* עובדים במערכת הבריאות

* צוותי ההוראה

* מטפלים בקשישים

* נשים בהריון

* בדיקות מהירות (תקפות ל-24 שעות):

במקביל יפעל מחר ובהמשך השבוע, מתחם בדיקות מהירות של מד"א ב"חדר מכבי" בקומת הכניסה, באולם הפיס. שימו לב- מחר באופן נקודתי הוא יפתח בשעה 16:30 ויפעל עד 21:30.

בד"כ שעות הפעילות הינן:

ימים א'-ה' 16:00-20:00

יום ו' 12:00-15:00

תיאום תור ופרטים נוספים:

* בדיקות סרולוגיות (בדיקת נוגדנים):

בימים שני ושלישי יפתחו מתחמים לטובת בדיקות סרולוגיות לילדים בני 3-12

(* שימו לב הרחיבו את הטווח וגם ילידי 2018 שעולים לגן ועדיין לא בני 3 ועד גיל 12 ו-3 חודשים יכולים).

ביום ב', ה- 23.8, יפעל מתחם בדיקות סרולוגיות בין 11:00-19:00, בבית הנוער (הסמוך למתנ"ס) בישוב הותיק. ביום ג', יפעל מתחם בדיקות סרולוגיות בין 11:00-19:00, בגן התחלה חכמה בגבעת טל.

חובה להזמין תור באתר המועצה, לכניסה לזימון תורים לחץ כאן

נכון לרגע זה, לא יתאפשרו בדיקות סרולוגיות למי שלא בטווח הגילאים האמורים- אם ישתנה, נעדכן.

* בדיקות PCR (תקפות ל-72 שעות)

שבת הבאה ה-28.8, דרייב אין בדיקות קורונה,

בין השעות 12:00-20:00, במנחת המסוקים בסמוך בית העלמין.

מכיוון שההנחיות מתעדכנות לעיתים תכופות, אנו ממליצים לעקוב ולהתעדכן כאן בעמוד, בעידכונים או שינויים. ואנא, שימרו על עצמכם! עטו מסיכה, התחסנו והבדקו וזכרו תמיד רק יחד נצליח לשמור על הקהילה הריאה.

בריאות איתנה לכולם ושבוע רגוע.