‏ל' אדר א תשפ"ב

‏03 מרץ 2022

המלצות לקבלת תעודת הוקרה למתנדבים

ויקירי היישוב ביום העצמאות - התשפ"ב

כבכל שנה, מעניק ראש המועצה ביום העצמאות תעודות הוקרה והערכה לתושבים שפעלו ופועלים בעקביות והתמדה לטובת היישוב מתוך אהבת האדם ועשיה למען הקהילה:

• למתנדבי היישוב -  על השקעת הזמן, המשאבים, שאר הרוח וחום הלב למען רווחת התושבים וקידום היישוב.
  • ליקירי היישוב – על מתן תרומה משמעותית ועשיה יזומה למען הישוב, מתוך ערבות הדדית ומתוך אכפתיות לפיתוח היישוב וביסוסו.

אנו פונים אליכם, תושבים יקרים, להמליץ:

על מי שראוי לקבל תעודת הוקרה על פעילות התנדבותית מתמשכת וקבועה של 5 שנים לפחות באלפי מנשה.

או מי שראוי, לדעתכם, לקבל את תואר "יקיר/ת היישוב" שגילו 50 שנה ומעלה, כהוקרה על מפעל חיים או על פעילות ציבורית מתמשכת וראויה לציון או על תרומה משמעותית רבת שנים לחיי היישוב והקהילה בתחומים שונים.

הינכם מתבקשים להעביר את המלצותיכם בצירוף הנימוקים שהביאו להמלצות, למזכירות המועצה עד לתאריך  17.04.2022 ללשכת ראש המועצה או באימייל בכתובת hilab@44851.co.il

יש להגיש את ההמלצות על גבי הטופס בהמשך

תעודת הוקרה על התנדבות בשנת תשפ"ב

המלצה מטעם:
המלצה מטעם: * שדה חובה

פרטים אישיים של המועמד/ת

פרטים על פעולת ההתנדבות

תיאור רקע המתנדב

תיאור מעשה ההתנדבות

נימוקים להמלצה

פרטי הממליצים

Browser not supported