דבר מנהלת מח' החינוך לרגל פתיחת שנת הלימודים

פורסם בתאריך:

שלום לכולם, עוד רגע קט, ביום ראשון, האחד בספטמבר, תלמידות ותלמידי אלפי מנשה יפתחו בשעה טובה את שנת הלימודים תש"פ.

אני מאחלת התחלה חדשה, נעימה, קלה ומלאת חוויות טובות לכל התלמידים שלנו ובמיוחד לקטנטנים שמתחילים את גני הילדים, לאלו שעולים לחטיבה הצעירה, לכיתה א' ולכל המתחילים מסגרת חדשה בחטיבה או בתיכון.

במהלך חופשת הקיץ השקיעה המועצה בשיפור התשתיות בבתי הספר, על מנת שתנאי הלמידה עבור ילדינו יהיו טובים מאלו שהיו.

בעדיפות ראשונה קידמנו את תחום הבטיחות, כדי לייצר סביבה מוגנת ובטוחה בבואם ובצאתם של התלמידים מהגנים ומבתי הספר.

המבנה המרכזי של בית הספר צופה שרון עבר שיפוץ משמעותי, הוסרו השטיחים מהכיתות, נבנו מחדש חדרי השירותים, הוחלפו חלונות ודלתות בכיתות והמורים התחדשו בחדר מורים יאה ונאה.

בחטיבת חצב גם כן הצלחנו להיפרד במספר כיתות מהשטיחים הישנים והיד עוד נטויה.

בכל אחד מבתיה"ס הוקם מרחב למידה חדש וחדשני במסגרת פרוייקט 21M וגם פה זוהי רק ההתחלה, בכל שנה נמשיך ונתקדם עם פרוייקטים נוספים.

כידוע, למבנים יש חשיבות וערך, אבל ההון האמיתי הוא ההון האנושי, אני מאחלת לכל צוותי החינוך וההוראה המסורים שלנו שנת לימודים טובה ומוצלחת. אין לנו ספק, כי כולנו יחד נעשה את קפיצת 'המדרגה הבאה' הן ברמת האקלים בבתי הספר והן מבחינת חווית הלמידה.

הלוואי שנשכיל כולנו, לראות כל ילד וילדה, כל מורה ומורה, באור חיובי ונוציא מכל אחת ואחד מהם את הטוב ביותר.

ברכת ברוכים הבאים לדבורה ענבי, מנהלת נופי החורש החדשה, כמו גם לכלל המנהלות וצוותי ההוראה וברכת הצלחה למורים החדשים שהצטרפו למערכת החינוך היישובית.

לשרית סילברמן, תודה רבה על שנים רבות בהן הנהגת את ביה"ס נופי החורש ואיחולים לשנת שבתון מהנה ומפרה, בה תנוחי ותהני מהמשפחה ומהחיים הטובים.

תודות מיוחדות לאבות הבית משה לוי ואליעזר נגר מצופה שרון, וייצמן זנגי מחטיבת חצב ואיתמר מויאל שנקלט בשיא האקשן בנופי החורש -  תודה והערכה לכולכם.

לסייעות ולמזכירות בתיה"ס ולכל עובדי המועצה, בעיקר לתמרה, רחלי וגדי, עובדי מחלקת החינוך, למאיר, אילת ועובדי מחלקת שפ"ע, לאבי, מאיה ואריה אנשי הביטחון שלנו, ליהודית וגיתית ממחלקת ההנדסה, לדוד סלטר, כולם עשו לילות כימים לטובת ההתארגנות לקראת שנת הלימודים -  יישר כח!

אירית, גבע, יוסי וגיא – קברניטי החינוך הבלתי פורמלי שלנו, תודה והערכה רבה על קיץ פעיל שעבר בשלום ובהנאה רבה.

והמון תודה לכל המתנדבים שתרמו כל אחד מכישרונו והידע שלו.

ולכם הורים היקרים, גם לכם אני מאחלת שנת לימודים מוצלחת ומאמינה כי לכולנו מטרה אחת, נעבוד בשיתוף פעולה ובשותפות מלאה לטובת מערכת החינוך היישובית, לשם כך אנחנו כאן!

בברכה חמה,

אורלי פרלמן, מנהלת מח' החינוך