קבלו בברכת ברוכה הבאה את מנהלת המתנ"ס החדשה - רונית דדון

פורסם בתאריך:

קבלו בברכת ברוכה הבאה את מנהלת המתנ"ס החדשה- רונית דדון.

רונית היא תושבת פתח תקווה, נשואה ואם ל-3 בנים.

בוגרת תואר ראשון בחינוך וידיעת הארץ ותואר שני מינהל עסקים עם התמחות במשאבי אנוש ויעוץ ארגוני.

דרכה המקצועית כוללת 15 שנים בתפקידי ניהול בתחום תרבות וקהילה בקבוץ מצפה שלם בים המלח, ובניהול מחלקת התרבות הארצית של התנועה הקבוצית.

היא מגיעה אלינו עם ותק של 21 שנים בחברה למתנ״סים וניהלה את המרכזים הקהילתיים יוספטל ובית מרקו בפ״ת.

רונית מאמינה כי:

"המרכז הקהילתי צריך לפעול לחיזוק הסולידריות החברתית ופיתוח מנהיגות מקומית לבינוי חברה עם חוסן קהילתי.

יחד עם ראש המועצה ומחלקות המועצה נוביל סדר יום קהילתי - חברתי בתחומי החינוך הבלתי פורמלי, תרבות הפנאי, נוער וספורט לגילאי לידה עד שיבה תוך מענה לצורכי הקהילה."

ראש המועצה בירך את רונית על המינוי וחלק איתה את ה"אני מאמין" שלו בנוגע למתנ"ס והחשיבות שלו  במרקם היחודי של הישוב שלנו.

"אני מאמין בשיתופי פעולה, יזמות, יוזמה וחדשנות.

אני רואה במתנ"ס את לב הישוב. הדבק של הקהילה המתנדבת והאיכותית שגרה בו. הרוח הפועמת והפועלת בכל שכבות האוכלוסיה מקטן ועד גדול.

המוטו שלי הוא תמיד למצוא את הדרך להגיד "כן" ולעשות  דברים גדולים וטובים, למרות ועל אף הסיטואציה בה אנו נמצאים.

מבחינתי מנהלת המתנ"ס ועובדי המתנ"ס הם חלק בלתי נפרד מהפאזל השלם להבראת הישוב."

בהזדמנות זו אנו מבקשים להודות מכל הלב לאירית רמון, מנהלת המתנ"ס היוצאת על העבודה הנפלאה והמסורה שלה בשנים האחרונות.
בטוחים שתצליחי בכל מקום אליו תלכי!